У ДТП загинув 20-річний мешканець Хустщини

ДТП на 433 км. 1jpg

У ДТП загинув 20-річний мешканець Хустщини

У неділю зранку в с. Данилово сталося ДТП з фатальним наслідком.
Рухаючись з с. Золотарева на слизькій дорозі, 20-річний місцевий житель не впоравшись з керуванням автомобіля марки «ВАЗ-2109» зіткнувся з припаркованим автомобілем марки «КАМАЗ».
Від отриманих тілесних ушкоджень, водій помер на місці події.
Слідчим, дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі правоохоронці встановлюють причину дорожньо-транспортної пригоди.

Агнеса Куртяк
Хустський МВ УМВС

Міліція співпрацює з волонтерами Хустщини

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Міліція співпрацює з волонтерами Хустщини

«Інформація про волонтерську роботу на Хустщинні повинна бути прозорою та гласною» – каже начальник міліції Василь Турдай
У Хусті за «круглим столом» обговорили проблемні питання та шляхи подальшої допомоги учасникам АТО та переселенцям
Ініціативу волонтерів про створення «круглого столу» підтримали начальник міліції Василь Турдай, голова Хустської районної ради Юрій Липчей , керуючий справами міської ради Василь Сабадош, а також інші голови громадських організацій та представник військомату.
Основна мета зустрічі – допомога добровольцям , які сьогодні знаходяться в АТО та сімям переселенців.
Волонтери присутніх ознайомили з потребами військових. Наголошували й на проблемі прозорості роботи волонтерських рухів, а саме йшлося про довіру до них громади.
Начальник міліції Хуста Василь Турдай розповів, що волонтерська справа – благородна і добровільна, от тільки маскуються під нею шахраї. Щоб кошти або інша допомога потрапила саме до рук волонтерів, а не до псевдо волонтерів, потрібно надати максимальну інформацію про волонтерську організацію. Чим більше люди будуть знати про Вас, тим ефективніше буде працювати волонтерський рух на Хустщині. Інформація про волонтерську роботу повинна бути прозорою та гласною.
Агнеса Куртяк
Хустський МВ УМВС

На Хустщині дільничні інспектори міліції проведи нагляд за раніше судимими

20150123_153358

На Хустщині дільничні інспектори міліції проведи нагляд за раніше судимими

З метою активізації боротьби з рецидивною злочинністю, проведення ревізії обліків і підвищення рівня індивідуально-попереджувальної роботи з раніше судимими особами працівниками Хустського міськвідділу міліції, було проведенопрофілактичну операцію “Нагляд”.

Особлива увага при проведенні заходів приділялася відпрацюванню кримінальному елементу, насамперед адміннаглядних та раніше судимих осіб, які за ознаками судимостей підпали під дію Закону України «Про адміністративний нагляд за особами з місць позбавлення волі – каже начальник сектору дільничних інспекторів міліції Василь Сливка.

Під час профілактичної операції «Нагляд» до адміністративної відповідальності за ст.187 Адміністративного кодексу України «Порушення правил адміністративного нагляду» притягнуто чотирьохраніше судимих громадян та по зібраним матеріалам дільничними інспекторами міліції Хустським районним судом встановлено чотири адміністративні нагляди відносно раніше судимих, згідно Закону України «Про адміністративний нагляд за особами звільненими з місць позбавлення волі»за пунктомст..3 «в».

Агнеса Куртяк
Хстський МВ УМВС