Міліція співпрацює з волонтерами Хустщини

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Міліція співпрацює з волонтерами Хустщини

«Інформація про волонтерську роботу на Хустщинні повинна бути прозорою та гласною» – каже начальник міліції Василь Турдай
У Хусті за «круглим столом» обговорили проблемні питання та шляхи подальшої допомоги учасникам АТО та переселенцям
Ініціативу волонтерів про створення «круглого столу» підтримали начальник міліції Василь Турдай, голова Хустської районної ради Юрій Липчей , керуючий справами міської ради Василь Сабадош, а також інші голови громадських організацій та представник військомату.
Основна мета зустрічі – допомога добровольцям , які сьогодні знаходяться в АТО та сімям переселенців.
Волонтери присутніх ознайомили з потребами військових. Наголошували й на проблемі прозорості роботи волонтерських рухів, а саме йшлося про довіру до них громади.
Начальник міліції Хуста Василь Турдай розповів, що волонтерська справа – благородна і добровільна, от тільки маскуються під нею шахраї. Щоб кошти або інша допомога потрапила саме до рук волонтерів, а не до псевдо волонтерів, потрібно надати максимальну інформацію про волонтерську організацію. Чим більше люди будуть знати про Вас, тим ефективніше буде працювати волонтерський рух на Хустщині. Інформація про волонтерську роботу повинна бути прозорою та гласною.
Агнеса Куртяк
Хустський МВ УМВС

Залишити коментар