Мережу “підірвало” відео про закарпатських любителів ігор з вогнем

ogon2_0

Мережу “підірвало” відео про закарпатських любителів ігор з вогнем

У мережі з′явилося відео про можливих «авторів» підпалів на Закарпатті.

«В даному матеріалі один з псевдо активістів, колишній працівник міліції, зізнається в кількох епізодах підпалів, в тому числі за допомогою «коктейлів Молотова», та детально розказує про ці діяння та особливості реалізації.

Дане зізнання (вихваляння) зроблено під час намагання «вербовки» одного з небайдужих громадян міста в своє ОЗГ (Організована Злочинна Група), та заздалегідь до підпалу тераси замісника мера м.Ужгород.

Тут Роман Богуславський розказує про хитрості свого ремесла і деталізує план підпалу цієї ж тераси на наб. Незалежності. Після чого, через нетривалий період вона згорає….

Також згадує про свої досягнення в підпалах видавництва «Закарпаття» та головного офісу однієї з політичних партій. До речі, в кожному випадку зазначається, що підпали здійснені за допомогою їхньої технології – «Коктейлями Молотова».

Ці всі факти підпалів можна знайти на закарпатських новинних сайтах, та порівняти. Всюди схожий стиль. В деяких навіть збігається час, який Богуславський зазначає в розмові.

Ось так «чесні» активісти працюють на благо Мукачівської Партії в Ужгороді.

Палять як опонентам так і своїм союзникам, для провокування політичної нестабільності та звинувачення керівництва правоохоронних органів в бездіяльності»,зазначається в супровідному тексті до відео? – пише “Дзеркало Закарпаття”

Залишити коментар