НА ХУСТЩИНІ В ДТП ПОСТРАЖДАЛИ МОТОЦИКЛІСТИ

дтп

НА ХУСТЩИНІ В ДТП ПОСТРАЖДАЛИ МОТОЦИКЛІСТИ

Потерпілі з різного роду тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні, а міліція з’ясовує обставини дорожньо-транспортних пригод.

Близько 16-ї години 8 березня на одній з вулиць смт.Вишково Хустського району водій автомобіля марки «Опель Астра», здійснюючи маневр повороту ліворуч, збив скутериста, який рухався в попутному напрямку та намагався його обігнати. Правоохоронці встановили, що скутерист керував незареєстрованим скутером та без посвідчення водія. У водіїв відібрано взірці крові для встановлення ступеня алкогольного сп”яніння.

Через декілька годин по телефону 102 оперативний черговий Хустського міськвідділу міліції отримав повідомлення про ДТП в с.Велятино, у якому постраждала школярка. Потерпілу медики повезли до лікарні, а правоохоронці з’ясували обставини ДТП. Дівчина їхала з приятелем на мотоциклі, мотоцикліст не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «Опель Омега», який рухався в попутному напрямку.

За життя дівчини борються лікарі, а водії здали кров для встановлення ступеня алкогольного сп′яніння та дають пояснення слідчому.

Слідчим Хустського міськвідділу міліції дані дорожньо-транспортні пригоди внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Транспортні засоби доставлено на арештмайданчик міськвідділу міліції. Триває слідство.

Агнеса Куртяк
Хустський МВ УМВС

 

Залишити коментар