Центр обслуговування платників податків Хустської ОДПІ – швидко та комфортно

цоп

Центр обслуговування платників податків Хустської ОДПІ – швидко та комфортно

Необхідною та звичною нормою сучасного життя стало функціонування в органах державної фіскальної служби Центрів обслуговування платників податків, де можна отримати необхідні консультаційні, адміністративні послуги, послуги з прийому звітності.
Центр обслуговування платників податків Хустської ОДПІ знаходиться на першому поверсі адміністративної будівлі за адресою: м. Хуст, вул. Духновича, 17.
У допомогу платникам – тематичні стенди, які інформують про новації у законодавстві, особливості справляння та декларування окремих податків і зборів, містять зразки заповнення заяв. Зразки бланків із цифровими прикладами стануть у нагоді бухгалтерам та підприємцям під час розрахунку податкових зобов’язань.
Час прийому платників податків (прийом документів, консультування, надання адміністративних послуг) – щоденно в робочі дні з 09 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв.
Обслуговування платників здійснюється без перерви на обід.
За січень-квітень 2015 року до Центру обслуговування платників податків Хустської ОДПІ було 18900 звернень. За цей період працівниками інспекції надано 3598 адміністративних послуг. Серед найбільш запитуваних залишається послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. За січень-квітень було надано 1893 ці послуги.
Також користуються попитом серед суб’єктів господарювання послуги з реєстрації книг обліку розрахункових операцій та надання витягу з реєстру платників єдиного податку. За січень-квітень 2015 року працівниками ОДПІ видано 147 зазначених витягів та надано 352 послуги з реєстрації книг обліку розрахункових оперцій.
Працівники Хустської ОДПІ забезпечують своєчасне, комфортне та якісне обслуговування всіх відвідувачів Центру обслуговування платників податків.

Хустська ОДПІ

Залишити коментар