У Хусті неповнолітній автомобіліст наїхав на мотоцикліста

тачка

У Хусті неповнолітній автомобіліст наїхав на мотоцикліста

По вул. А. Волошина водій жигулів не надавши мотоциклісту перевагу в русі наїхав на нього та втік у невідомому напрямку, а пасажир мотоцикла потрапив у лікарню.

Неповнолітній водій автомобіля марки «ВАЗ» виїзджаючи з другорядної вулиці на головну дорогу допустив зіткнення з 29-річним мотоциклістом, який їхав разом зі своїм братом. Зіткнувшись з мотоциклістом водій жигулів з місця події зник в сторону центра м. Хуст. Під час ДТП пасажир мотоциклу з численними травмами доставлений до лікарні.

На чолі з начальником міліції Василем Турдай на місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група. По «гарячим слідам» правоохоронцям вдалося встановити і самого учасника ДТП. Ним виявився неповнолітній місцевий житель.

 Сам мотоцикліст та водій авто, під час автопригоди не постраждали. Наразі слідчі встановлюють причину поведінки водія авто, а самі автомобілі знаходяться на штраф майданчику міськвідділу міліції.

Очільник міліції Василь Турдай нагадує, що під час літніх канікул діти часто залишаються без належного нагляду батьків і, як правило, опиняються в небезпечних місцях, в тому числі і на проїзній частині дороги.

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар