Педагогічна майстерня в Рокосові

Педагогічна майстерня в Рокосові

P028218_2Цими днями на базі Рокосівської ЗОШ І-ІІІст. відбувся робочий  з’їзд молодих вчителів  району української  та світової літератур під назвою”Педагогічна майстерня в Школі молодого вчителя української  та світової літератур “. У роботі з’їзду взяли участь 8 вчителів – філологів на чолі з методистом районного відділу освіти Н.М. Подолей та О.Ю. Андьол.

     Група молодих філологів мала змогу відвідати презентацію на тему “Сучасний урок : проектування,реалізація,аналіз,результат”,яку підготувала і провела вчитель української мови та літератури Рокосівської ЗОШ І-ІІІст. Н.Й.Пилип з метою комплексного дослідження методів роботи на сучасних уроках ,показу правильної методики викладання  і розвитку мови ,подачу матеріалу на уроках,надання рекомендацій молодим вчителям щодо викладання мови та літератури в середній школі.Учасників тепло зустріли керівники Рокосівської ЗОШ І-ІІІст. та кафедра вчителів української мови та літератури,яку і очолює Надія Йосипівна.

      Засідання пройшло у формі презентації,що надало змогу ознайомитись з роботою школи в цілому,яку представили директор В.С.Чоповдя,завуч з навчально-виховної роботи М.М.Павлій,завуч з виховної роботи М. В.Шперик.

Тему з’їзду групи молодих вчителів презентувала Н.Й. Пилип, показавши гостям різні методи та прийоми проведення сучасного уроку.Матеріал було викладено  у формі слайдів та коментарів вчительки.

      Учасники обмінялися думками щодо проблем  сучасної школи. Кожен мав змогу поділитись власним досвідом,а Н.М. Подолей та О.Ю. Андьол надали методичні та практичні рекомендації колегам. Засідання пройшло у теплій,робочій обстановці,спілкування щире і невимушене.

С.Плиска