Працівники державної служби боротьби з економічною злочинністю відзначають професійне свято

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Працівники державної служби боротьби з економічною злочинністю відзначають професійне свято

У структурі Міністерства внутрішніх справ існують спеціалізовані підрозділи, безпосереднім завданням яких є боротьба з економічною злочинністю. Найпотужнішим з них є Державна служба боротьби з економічною злочинністю.

На дану службу покладено багато завдань основних з яких є недопущення розтрат бюджетних кошті, виявлення та розкриття корупційних схем службовими особами всіх рівнів. Крім цього виявлення злочинів у фінансово-кредитній, земельній та лісових галузях економіки.

В Хустському міськвідділі сектор боротьби з економічною злочинністю очолює підполковник міліції Юрій Григанич, якому підпорядковується шість офіцерів.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Загалом службою виявлено тридцять п’ять злочинів економічного спрямування, серед яких вісім тяжких та особливо тяжких злочинів, з яких до суду направлено тридцять одне кримінальне провадження. Також сектором боротьби з економічною злочинністю накладено арешт по кримінальним провадженням в сумі 805462грн та забезпечено відшкодованих збитків на загальну суму 923089грн.

Начальник сектору Юрій Григаничрезюмує, що державна служба по боротьбі з економічною злочинністю покликана своєчасно припиняти злочини у галузі економіки та запобігати їм.

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар