За добу на Хустщині трапилось 6 ДТП

makeevka-12-1240158566

За добу на Хустщині трапилось 6 ДТП

Нещасний випадок на р. Тиса та дорожньо-транспортні пригоди у яких травмувались мотоциклісти.

Каретою швидкої допомоги з річки Тиса в алкогольному стані, було доставлено 26-річного жителя Хустщини, який мало не втопився у річці. На місці події правоохоронці встановили, що що молодий чоловік купаючись у Тисі з необережності захлиснувся водою. Медики приклали всіх зусиль, щоб врятувати молоду людину. Наразі чоловік лежить в лікарні, а загрози життю та здоров’ю немає.

За добу на Хустщині правоохоронцями було зареєстровано шість дорожньо-транспортних пригоди, у двох з яких доставлено травмованих мотоциклістів. Аварійну добу відкрив 23-річний житель Хуста. Не впоравшись з керуванням хлопець допустив наїзд на електроопору. Юнак знаходиься під пильним оком лікарів. Через деякий час медики рятували іншого 25-річного жителя Хустщини, який у стані алкогольного сп’яніння не впоравшись з керуванням разом із своєю пасажиркою зїхав в кювет. Наразі пасажирка та власник скутера з численними травмами знаходяться на лікуванні. А також у районі сталося і інший ряд дорожньо-транспортних пригод, у яких на щастя тільки були пошкоджені автомобілі, а водії залишилися живими та неушкодженими.

Начальник міліції Василь Турдай коментує, що після відповідних перевірок винних буде притягнуто як до кримінальної так, і до адміністративної відповідальностей, а самих водіїв просить бути обережними за кермом.

 

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар