Для потреб АТО меценати Хустщини подарували вантажівкута бронежилети

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Для потреб АТО меценати Хустщини подарували вантажівкута бронежилети

Камаз та п’ять бронежителів  класу «5+» для правоохоронців Хустщини, які найближчим часом поїдуть в АТО на Схід країни  подарували місцеві приватні підприємці.

Начальник міліції Василь Турдай під час зустрічі з приватним підприємцем ВасилемМацунич обговорював останні події, які проходять на Сході України.

Під час розмови з очільником хустської міліції Василем Турдаєм приватний підприємець Василь Мацунич виявив бажання подарувати власного КАМАЗа, для потреб учасникам в АТО. Про дану пропозицію ВасильТурдай, особисто доповів начальнику УМВС України в Закарпатській області Сергію Шараничу.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Днями вантажівка в супроводі працівників ВДАІ була направлена в м.Ужгород, для проведення  модернізації після чого буде направлена на Схід, де проводяться воєнні дії.

Також, захисну амуніцію подарував приватний підприємець Володимир Шимоня, для працівників міськвідділу міліції. Пять найсучасніших бронижелетів класу «5+» берегтимуть життя правоохоронців, які невдовзі поїдуть у зону АТО.

За надану допомогу керівник місцевої міліції Василь Турдай , дякує небайдужим меценатам за такі подарунки.Якщо хустяни мають бажання чимось допомогти нашим правоохоронцям, які несуть службу в зоні АТО – будемо раді прийняти будь-яку допомогу, каже Василь Турдай.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

Якщо Ви мрієте стати міліціонером!

924258_3

Якщо Ви мрієте стати міліціонером!

Хустський міський відділ Управління МВС України в Закарпатській області повідомляє, що  з метою якісної комплектації вакантних посад проводиться відбір кандидатів на службу в органах внутрішніх справ на конкурсній основі.

До участі в конкурсі запрошуються особи віком з 18 до 30 років, які мають середню-спеціальну чи вишу загальну (або юридичну) освіту,  військовослужбовці строкової служби Внутрішніх військ МВС України та особи які не проходили службу в лавах армії.

За довідками звертатися щоденно з 09.00 – 18.00 год. (крім вихідних) до Хустського  міського відділу УМВС України в Закарпатській області за адресою: м.Хуст, вул.900-річчя Хуста-29. Контактний телефон: 4-23-13, звертатися до начальника сектору кадрового забезпечення Хустського міськвідділу майора міліції Володимира Феодосійовича Вучкан.

                            Керівництво Хустського міськвідділу міліції