У Хусті зловили кримінальне тріо

6

На «гарячому»  правоохоронці затримали юний квартет у Хусті 

Близько півночі по спецлінії «102» черговий офіцер почув, що троє невідомих осіб у масках спричинили чоловіку тілесні ушкодження за заволоділи його заощадженнями.

Очільник міліції Василь Турдай разом із своїми заступниками, слідчо-оперативною групою та сектором карного розшуку виїхав на місце події.

Правоохоронцям стало відомо, що вночі до хати зайшли троє чоловіків у масках, які подружжю почали погрожувати ножем та предметом схожим на пістолет. Заволодівши грошовими коштами та нанісши тілесні ушкодження у вигляді забоїв вийшли з хати і попрямували у невідомому напрямку. Також міліціонери дізналися і про прикмети нічних візитерів.

Співробітникам карного розшуку УМВС України в Закарпатській області спільно з хустськими оперативниками на одній з головних вулиць Хуста підозрюваних молодиків вдалося затримати. Щоб зясувати деякі деталі хлопців було запрошено, для розмови до міськвідділу міліції.

Під час огляду автомобіля, на якому пересувалися хлопці, правоохоронці вилучили сліди бурої речовини, схожої на кров людини, крім того, вкрадені гроші, шапки-маски, ніж та вогнепальну зброю.

– Дану подію за ст..187 ч.3 «Розбій» Кримінального кодексу України внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Злочинці затримані, а автомобіль знаходиться на штраф майданчику міськвідділу міліції. Правоохоронці вжитими оперативно-розшуковими заходами блискавично затримали злочинців, які у свій молодий вік вже встигли «наслідити» на Хустщині – ділиться інформацією очільник міліції Василь Турдай.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

 

На Хустщині у оздоровниці втопився чоловік

ruta460

На Хустщині у оздоровниці втопився чоловік

Стрибнувши у басейн житель Тернопільщини захлиснувся водою та потонув.

Правоохоронці з’ясували, що 25-річний тернопілянин приїхав відпочити в сонячне Закарпаття та зупинився в одному із готелів в с. Шаян.

Зі слів очевидців міліціонерам стало відомо, що наостанок Назар вирішив ще раз скупатися в басейні.

Стрибнувши в басейн, чоловік захлиснувся водою та більше з нього не винирнув.

-Наразі тіло небіжчика направлено в прозектуру районної лікарні, а слідчі встановлюють причину трагедії – коментує керівник міліції Василь Турдай.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

Ранкова ДТП забрала життя мешканця Хустщини

ocenka-uchcherba-dtp

Ранкова ДТП забрала життя мешканця Хустщини

До приймального відділення районної лікарні на каретах швидкої допомоги, було доставлено двох молодих хлопців, один з яких був уже  мертвий.

Щоб з’ясувати всі обставини правоохоронці виїхали на місце події. Там вони побачили перекинуте авто та з’ясували, що не впоравшись з керуванням водій автомобіля загинув, а його пасажира з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні.

Автомобіль поміщено на арешт майданчик міськвідділу міліції, а слідчі з’ясовують детальні обставини ранкового ДТП.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

В Оріховиці знешкоджено гранату, яку знайшли у Хусті

Bankoboev.Ru_granata_limonka

В Оріховиці знешкоджено гранату, яку знайшли у Хусті

На приватній території жителя Хуста, було виявлено артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни.

Чоловік розбираючи старий будинок виявив гранату, яка була вкрита корозією без маркування. На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Оглянувши «подарунок» війни, правоохоронці одразу повідомили працівників ДСНС в Закарпатській області.

До приходу експертної бригади УДНС в Закарпатській області місце знахідки охороняв наряд працівників міліції.

Снаряд знешкоджено на військовому полігоні с.Оріховиця, Ужгородського району.

 

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС