Перший дзвінок для вихованців Хустської спецшколи-інтернату був особливим

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Перший дзвінок для вихованців Хустської спецшколи-інтернату був особливим

 

День Знань — це особлива подія для кожного школяра. Це – і зустріч із друзями та вчителями, і радість від спілкування з однолітками, і знайомство з новими навчальними предметами, й пізнання невідомого та цікавого.

У святкуванні першовересня взяв участь начальник хустської міліції Василь Турдай. Адже саме цим інтернатом для дітей з пониженим слухом опікуються хустські правоохоронці.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Перший дзвоник — це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників, а також і для випускників, адже маленькі сьогодні вперше переступлять поріг незвичайної і дивної країни, де будуть навчатися протягом багатьох років, зростатимуть і мужнітимуть.

А випускники востаннє переживають сьогодні зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Школа гостинно відчинила для вас усіх свої двері і запрошує у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети – коментує очільник міліції Василь Турдай.

 

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

Рокосівська траса забрала життя школяра

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Рокосівська траса забрала життя школяра

На Хустщині водій автобуса «Мерцедес спрінтера» допустив зіткнення з скутеристом, внаслідок чого школяр помер на місці трагедії.

Не раз вже була свідком страшних дорожньо-транспортних пригод траса Хуст-Мукачево-Рогатин. Цього разу ця траса знову стала очевидицею страшної трагедії.

На чолі з начальником міськрайвідділу міліції Василем Турдаєм на місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група та катера швидкої медичної допомоги.

Правоохоронці встановили, що дана автопригода сталася між населеними пунктами с.Рокосово та м.Хуст. Водій автомобіля марки «Мерцедес Спрінтер» рухаючись на автодорозі Хуст-Мукачево-Рогатин в сторону м.Хуст при обгоні скутера допустив наїзд на 13-річного скутериста жителя одного із сіл Хустського району, а медики констатували, що дитина від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці трагедії.

За словами начальника міліції Василя Турдая відомо, що слідчим міськрайвідділу міліції дану подію за ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Скутер та автомобіль поміщено на арештмайданчик міськвідділу міліції, а водія в порядку ст. 208.Кримінально-процесуального Кодексу затримано та поміщено в ізолятор тимчасового тримання міськвідділу міліції. Розслідування цієї автопригоди триває.

 

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

Добрі «самаритяни» в Хусті є

y6-TAOs-GuM

Добрі «самаритяни» в Хусті є

Небайдужий громадянин побачивши лежачого непритомного чоловіка в одному із скверів Хуста, викликав швидку допомогу чим врятував йому життя.

Пішовши через сквер чоловік побачив непритомного чоловіка, який лежав на землі. Чоловік не розгубився одразу викликав медиків та повідомив міліціонерів.

Для надання медичної допомоги та встановлення діагнозу непритомного медики доставили в реанімаційне відділення районної лікарні, а правоохоронці тим часом встановлювали особу чоловіка.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що непритомним виявися 42-річний непрацюючий місцевий житель, який був доставлений в лікарню з діагнозом алкогольна кома.

Наразі чоловік прийшов до тями, і його життю вже ніщо не загрожує.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

Фото: Том Аш