Творчий світ Діани Венгловської

DSC_0253

Творчий світ Діани Венгловської

Школа мистецтв у Хусті – це виключно талановиті діти, які зібрались у стінах дивовижного храму знань, це – колектив вчителів, які прагнуть зацікавити вихованців, привити особливу любов до дисципліни. Тому й не дивно, що СШ з естетичним вихованням у місті над Тисою відрізняється обдарованими учнями, які проявляють хист до багатьох творчих діяльностей. Однією з таких непересічних учнівських постатей є шестикласниця Діана Венгловська.

Незважаючи на юний вік, Діана вже встигла заявити про себе не тільки в рідному місті, але й за кордоном. Займаючись грою на фортепіано, вокалом і народними танцями, маленька зірочка є постійною переможницею та призеркою найрізноманітніших мистецьких поєдинків.  Особливу роль у житті дівчинки зіграв конкурс «Юні зірки Мельпомени», що проходить Берегові, у якому Діана зайняла друге місце, отримавши грамоту за кращу жіночу роль. Уроки вокалу теж принесли шестикласниці чергову нагороду. Крім того, школярка чудово малює, займається у секції народних ремесел та промислів у ХМЦНТТУМ, пише вірші…

Любов до творчості Діані привили батьки ще з раннього дитинства, навчаючи її бути уважною, відповідальною, старанною, ніколи не сходити з запланованого шляху.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Навантаження даються легко, – каже шестикласниця. – Мені цікаво пізнавати нове, пробувати себе у невідомому. Свою майбутню професію пов’язую зі сферою дизайну інтер`єру. Та зараз мрію тільки самовдосконалюватись, розвиватись, продовжуючи заняття.

У школі Діану знають всі, згадують про неї виключно із теплою посмішкою на обличчі.

У розмові дівчина вражає харизмою, енергетикою, активністю. Хочеться щиро вірити у її сили, що в неї все вийде, що попереду ще багато конкурсів та нових перемог.

Марія Прохоренко

Залишити коментар