Хустським ліцеїстам розповідали про роботу та навчання в органах внутрішніх справ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Хустським ліцеїстам розповідали про роботу та навчання в органах внутрішніх справ

Ліцеїстам  Хустського професійного ліцею у сфері послуг розповідали про цікаву роботу в міліції.

Днями начальник сектору кадрового забезпечення Володимир Вучкан зустрівся із викладачами та ліцеїстами професійного ліцею у сфері послуг.

Володимир Вучкан розповів про те, що сьогодні в міліції розпочато відбір кандидатів з числа цивільної молоді до учбових закладів системи МВС, а також і про те, що в міськвідділі з метою якісної комплектації вакантних посад проводиться відбір кандидатів а службу в ОВС на конкурсній основі. До участі в конкурсі запрошуються особи  віком з 18 до 30 років, які мають середню-спеціальну чи вищу загальну (або юридичну) освіту, військовослужбовці строкової служби Внутрішніх військ МВС України та особи, які не проходили службу в лавах армії.

Отже, якщо Вас зацікавила пропозиція та Ви бажаєте стати міліціонером просимо звертатися щоденно з 09.00год до 18.00год (крім вихідних) до Хустського міськвідділу міліції, який знаходиться за адресою: м.Хуст, вул..900-чя Хуста,29.

 

 

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

Міліціонерам у Хусті стало тепліше

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Міліціонерам у Хусті стало тепліше

Правоохоронці одягли зимову форму та тренувалися стріляти в тирі.

Днями начальником сектору кадрового забезпечення Володимиром Вучкан, було проведено стройовий огляд, службову підготовку та стрільби з вправ.

Під час стройового огляду кадровик міліції особливу увагу звертав на охайний вигляд міліціонера, стан форменного одягу, а також перевірив у кожного посвідчення міліціонера.

Після стройового огляду, правоохоронцям були доведені накази, Доручення та проведено лекцію. Після чого всі правоохоронці свою вогнепальну підготовку тренували у тирі.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

 

Міліцію Хустщини привітали з професійним святом

-podarunka2a74

Міліцію Хустщини привітали з професійним святом

20 грудня міліція святкує свою 23-річницю. До привітань приєдналися керівники та мешканці Хустщини.

Голова Хустської державної адміністрації Михайло Пристая вітає весь особовий склад з професійним святом – Днем Міліції. Це професійне свято людей, яких просто не можна не поважати. У працівників міліції – мужня та почесна професія. Вони оберігають від злочинних зазіхань мир і спокій співвітчизників, їхнє життя, здоров’я та майно, постійно захищають інтереси держави і суспільства.

До привітань приєднався і голова Хустської районної ради Олександр Липчей. Хочеться, щоб до наших правоохоронців повернулася довіра від людей, бо без неї міліції дуже важко сьогодні працювати. Бажаю вірно стояти на стороні захисту держави та людей. Порозуміння Вам, успіхів у роботі, здоров’я та щастя. Також хочу відзначити старшого дільничного інспектора міліції майора Ворона Івана Юрійовича, який сумлінно та чесно виконує свої функціональні обов’язки. Хочу подякувати і працівникам міліції, які сьогодні перебувають та перебували в зоні АТО, для забезпечення охорони громадського порядку.

З привітанням приєднався, і хустський міський голова Володимир Кащук, який в першу чергу подякував міліціонерам, які несли службу в зоні АТО, де вони проявили мужність та героїзм. Своїм прикладом вони показали, що нашу Україну вони готові захищати завжди. Хай тяжкий, але почесний обов’язок озивається лише людською вдячністю, нехай береже вас доля від втрати товаришів.

Житель з Хуста пан Іван переконаний, що завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі та за умови всебічної підтримки з боку суспільства працівники міліції з честю виконають поставлені завдання із зміцнення законності та правопорядку в Україні, а пенсіонер ОВС  Михайло Ливке коментує, що сьогодні міліція переживає нелегкі часи. Хочу сказати, що з роками змінювалися структура, форми і методи боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку, змінилося й політичне та економічне становище в Україні, але для міліції завжди було і залишиться – вірно служити народові.

 

 

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

НА ХУСТЩИНІ З НЕВІДОМИХ ПРИЧИН ЗГОРІВ АВТОМОБІЛЬ “ОПЕЛЬ”

13nov_crawley1

НА ХУСТЩИНІ З НЕВІДОМИХ ПРИЧИН ЗГОРІВ АВТОМОБІЛЬ “ОПЕЛЬ”

На узбіччі дороги поблизу с.Рокосово Хустського району з невідомих причини загорівся днями автомобіль «Опель Астра». Машина була без номернихзнаків і безколіс.

Далеко за північоперативнийчерговийміліції Хуста отримавповідомлення про те, що на автодорозі Мукачево-Рогатин біля с.Рокосово Хустського району горитьавтомобіль.

На місцепригодивиїхаласлідчо-оперативна групаміськвідділуміліції. Міліціонеривстановили, що на автомобілі марки «Опель Астра» відсутнідержавніномерні знаки, колеса та передніфари. Власникаіномарки на місціподіїтакож не було.

Наразіміліціонеривстановлюють особу власника авто та причину пожежі. Травмованих та жертвпід час пожежі не було.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

 

У Хусті автомобіль збив пішохода

1958012_747218948687531_731861767797818294_n

У Хусті автомобіль збив пішохода

Правоохоронці встановлюють особу чоловіка, який після ДТП З численними травмами знаходиться в лікарні.

На повідомлення про ДТП слідчо-оперативна група міськвідділу міліції та карета медичної допомоги швидко мчали на вул..Львівська, що знаходиться в м. Хуст. Там правоохоронці встановлювали обставини ДТП, а медики взялися рятувати життя постраждалому пішоходу.

Водій автомобіля марки «ЗИЛ» з с.Іза рухався в м.Хуст та не впоравшись з керуванням допустив наїзд на пішохода, який переходив дорогу. Візуально правоохоронцями було встановлено, що потерпілому близько 30-40років.

З численними травмами чоловік доставлений у реанімаційне відділення районної лікарні, а автомобіль марки “ЗИЛ” поміщений на арешт майданчик Хустського міськвідділу міліції.

Дану подію слідчим внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування.

Шановні водії ! Будьте максимально уважними та обережними, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху під час погіршення погодніх умов, обирайте безпечну швидкість та дистанцію руху, уникайте різкого гальмування та маневрування транспортним засобом.

 Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

У Хустській міліції новий заступник

IMG_4776

У Хустській міліції новий заступник

Особовому складу міліції Хуста заступник начальника УМВС України в Закарпатській області підполковник міліції Олександр Гебеш, представив нового заступника начальника міліції – начальника кримінальної міліції підполковника Заніка Юрія Мирославовича.

Занік Юрій Мирославович народився 21 червня 1980року в м. Львів.  Освіта вища юридична. Кандидат юридичних наук. Доцент. Вільно володіє польською та англійською мовами.

Працював на таких посадах, як: начальник управління боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми ГУ МВС України в Львівській області; начальник відділу європейської інтеграції УМЗ МВС України; оперуповноважений відділу боротьби з екстремізмом УБОЗ УМВС України в Закарпатській області.

З 9 грудня 2014року наказом начальника УМВС України в Закарпатській області призначений на посаду заступника начальника – начальник кримінальної міліції Хустського міськвідділу.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС