Міліцію Хустщини привітали з професійним святом

-podarunka2a74

Міліцію Хустщини привітали з професійним святом

20 грудня міліція святкує свою 23-річницю. До привітань приєдналися керівники та мешканці Хустщини.

Голова Хустської державної адміністрації Михайло Пристая вітає весь особовий склад з професійним святом – Днем Міліції. Це професійне свято людей, яких просто не можна не поважати. У працівників міліції – мужня та почесна професія. Вони оберігають від злочинних зазіхань мир і спокій співвітчизників, їхнє життя, здоров’я та майно, постійно захищають інтереси держави і суспільства.

До привітань приєднався і голова Хустської районної ради Олександр Липчей. Хочеться, щоб до наших правоохоронців повернулася довіра від людей, бо без неї міліції дуже важко сьогодні працювати. Бажаю вірно стояти на стороні захисту держави та людей. Порозуміння Вам, успіхів у роботі, здоров’я та щастя. Також хочу відзначити старшого дільничного інспектора міліції майора Ворона Івана Юрійовича, який сумлінно та чесно виконує свої функціональні обов’язки. Хочу подякувати і працівникам міліції, які сьогодні перебувають та перебували в зоні АТО, для забезпечення охорони громадського порядку.

З привітанням приєднався, і хустський міський голова Володимир Кащук, який в першу чергу подякував міліціонерам, які несли службу в зоні АТО, де вони проявили мужність та героїзм. Своїм прикладом вони показали, що нашу Україну вони готові захищати завжди. Хай тяжкий, але почесний обов’язок озивається лише людською вдячністю, нехай береже вас доля від втрати товаришів.

Житель з Хуста пан Іван переконаний, що завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі та за умови всебічної підтримки з боку суспільства працівники міліції з честю виконають поставлені завдання із зміцнення законності та правопорядку в Україні, а пенсіонер ОВС  Михайло Ливке коментує, що сьогодні міліція переживає нелегкі часи. Хочу сказати, що з роками змінювалися структура, форми і методи боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку, змінилося й політичне та економічне становище в Україні, але для міліції завжди було і залишиться – вірно служити народові.

 

 

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар