На Хустщині розкрито розбійний напад

рн

МІЛІЦІОНЕРИ ХУСТЩИНИ РОЗКРИЛИ РОЗБІЙНИЙ НАПАД НА ПОДРУЖЖЯ ПЕНСІОНЕРІВ

Молоді бандити у нічний час навідалися до оселі пенсіонерів та забрали від них усі заощадження – понад 11 тисяч гривень.

В кінці листопада до чергової частини міліції Хуста пролунав тривожний дзвінок. Жінка похилого віку повідомила, що до неї в будинок зайшли невідомі в масках, почали погрожувати, побили чоловіка та забрали гроші в сумі близько 11 тисяч гривень.

На місце події виїхав керівник хустської міліції Василь Турдай разом із своїми заступниками, весь оперативний блок та слідчо-оперативна група. Під час розмови з потерпілими правоохоронці з′ясували, що троє нападників були у масках, мали ніж. Із схованки пенсіонерів вони забрали 11500 гривень.

До розкриття розбою був задіяний весь особовий склад міськвідділу міліції. Зранку до ночі правоохоронці прочісували територію сіл Драгово, Забродь таКічерел. Було відчуття, що злочинці десь поруч.

Невдовзі оперативники сектору карного розшуку встановили, що до скоєння даного злочину причетні п’ятеро осіб. Банда складалася із школярів, ліцеїста та сезонного робітника. Вік злочинців – 15-24 років. Вже під час зустрічі з правоохоронцями зловмисники зрозуміли, що не відкрутяться й зізналися, що скривдили стареньких. Заодно призналися і в скоєнні кількох крадіжок.

Тепер замість омріяних атестатів юнаки одержать тюремний строк. Відносно них обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Як повідомив начальник міліції Хуста полковник Василь Турдай, дану подію ст. слідчий Володимир Бєлов вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій).  Санкція статті передбачає позбавлення   волі  на строк від семи до десяти років ізконфіскацією майна.

 

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

 

Залишити коментар