На Хустщині до бюджету надійшло майже 66 мільйонів гривень ЄСВ

бюджет

На Хустщині до бюджету надійшло майже 66 мільйонів гривень ЄСВ

Щомісячно звітують та сплачують єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування близько 7,6 тисяч платників Хустського району.

Загалом, як повідомив начальник Хустської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області Михайло Русняк, за 5-ть місяців надійшло 65,6 млн. грн. єдиного соціального внеску, з них 55 млн. грн. сплатили юридичні особи та 10,6 млн. грн. – фізичні. .

Виконання зобов’язань зі сплати єдиного внеску на загальнодержавне соціальне страхування – це, перш за все, своєчасні пенсії та соціальні гарантії, зокрема, захист на випадок безробіття та від нещасних випадків й професійних захворювань, а також тимчасової втрати працездатності.

Нагадуємо, що для зручності платників звітність з єдиного соціального внеску можна подати засобами телекомунікаційного зв’язку з використанням ключів електронного цифрового підпису.

Фахівці інспекції зазначають, що формат електронного звітування є зручним у користуванні, економить час та кошти платників. Варто тільки отримати цифровий підпис, який Міндоходів надає безкоштовно та завантажити відповідне програмне забезпечення.

За матеріалами  Хустської ОДПІ

Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Залишити коментар