Хустські правоохоронці підбили підсумки роботи за півріччя

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Хустські правоохоронці підбили підсумки роботи за півріччя

Днями в хустському міськвідділі міліції відбулася нарада з підведення підсумків за шість місяців поточного року на якій було проаналізовано результати роботи кожного працівника міліції.

Участь в нараді на якій головував начальник міліції Василь Турдай взяли куратор від УМВС начальник Штабу полковник міліції Віктор Туряниця та весь офіцерський склад міліції.

У вступному слові Василь Турдай акцентував увагу на найбільш важливих напрямках діяльності правоохоронців та зауважив, що головні пріоритети у роботі особового складу залишаються незмінними. Це забезпечення охорони громадського порядку на території обслуговування, чітке  дотримання працівниками органів внутрішніх справ законодавства та службової дисципліни, зростання рівня правоохоронного обслуговування громадян, боротьба з нарко та економічною злочинністю, покращення якості розгляду та прийняття рішень за заявами та повідомленнями про вчинені кримінальні правопорушення.

Під час наради Віктор Туряниця за пророблену роботу за перше півріччя надав об’єктивну оцінку кожному працівнику міліції та доручив керівникам галузевих служб ретельно проаналізувати проблеми та недоліки, які були визначені на нараді, та зробити необхідні висновки.

 

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

 

Залишити коментар