Юні хустяни звітували талантами у сонячній Болгарії

DSCF9100

Юні хустяни звітували талантами у сонячній Болгарії

Нещодавно вихованці дитячого зразкового ансамблю «Хустяночка» під керівництвом Ірини Гнепи повернулися з VІ Міжнародного музично-хореографічного фестивалю «Сонячна Болгарія», що проходив на мальовничому узбережжі Чорного моря у м.Балчику (Болгарія).  Додому дітки вже вдруге привезли достойні нагороди – премію І ступеня  у номінації «Хореографія».

DSC_0040

P1240589

Цікава і наповнена позитивними враженнями поїздка залишила багато незабутніх споминів у дитячих серцях. Крім виступів, юні хустяни побували у багатьох визначних куточках однієї з найпрекрасніших європейських столиць, оглянули архітектурну спадщину приморських містечок і оздоровилися серед мальовничої природи Балчика.

DSC_0416

DSC_0253

-Ми показали на фестивалі два танці «Бойківський народний» та «Дюймовочку», – каже керівник ансамблю Ірина Гнепа. – У нас були нові костюми, і дітки викладалися, як кажуть, на-повну. Так якось Бог дає, що хореографічне мистецтво нашого колективу доходить до сердець глядачів і виступи «Хустяночки» дуже сподобались не тільки членам журі, але й іншим учасникам. Я пишаюся своїм вихованцями. Це трудоголіки! Вони «товчуть» танець доти, доки в них не вийде бездоганно. Іноді мені їх по-материнському жаль, але всі ми знаємо, що тільки копітка праця над собою дозволяє досягти успіху. Усіх нас об’єднує спільне почуття обов’язку і любові до творчості. І коли бачу на сцені кінцевий продукт – танець, синхронність, поставу – серце сповнюється гордістю.

DSC_0041

Пані Ірина також наголошує, що постійно звертає увагу своїх маленьких підопічних на духовні цінності, адже попри непросту матеріальну ситуацію, душі молоді повинні бути відкритими для пісні, слова, музики, танцю, мистецтва у широкому розумінні…

Марина Алдон

Залишити коментар