Перший заступник начальника Хустської ОДПІ зустрівся з трудовим колективом ТОВ «Хустфарм»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Перший заступник начальника Хустської ОДПІ зустрівся з трудовим колективом ТОВ «Хустфарм»

У вівторок, 16 вересня, перший заступник начальника Хустської ОДПІ Володимир Пасічник зустрівся з трудовим колективом ТОВ «Хустфарм».

Цими днями ТОВ «Хустфарм» відзначило 20-річчя свого створення. За ці роки підприємство стало та є одним з бюджетоутворюючих платників району, з початку року до бюджетів усіх рівнів ним сплачено майже 3 млн. грн. податків та зборів. Наведені цифри свідчать про те, що незважаючи на непросту економічну ситуацію, керівництво підприємства здійснює кроки для нарощування обсягів реалізації, пошуків нових покупців, збільшення асортименту продукції, забезпечує формування нових робочих місць, а разом з цим збільшуються надходження до державного та місцевого бюджетів.

Перший заступник начальника Хустської ОДПІ Володимир Пасічник, вітаючи робітників, у своєму виступі наголосив: «З сумлінними платниками ми щодня розмовляємо на «Ви» – шанобливо і неупереджено, адже як сумлінні платники, так і фіскальна служба виконують одну місію – розбудовують нашу державу». Володимир Пасічник висловив Подяку від імені Хустської об’єднаної державної податкової інспекції керівнику ТОВ «Хустфарм» Василю Кузьмі за вагомий внесок у наповнення державного та місцевого бюджетів, прояв високої податкової культури при нарахуванні та сплаті податкових зобов’язань.

Керівник підприємства, подякувавши за привітання, ознайомив гостя з планами розширення обсягів реалізації продукції та відкриття нових торгових пунктів, що дасть можливість збільшити надходження до бюджетів та дозволить створити додаткові робочі місця.

 

За матеріалами Хустської ОДПІ

Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Залишити коментар