У Хусті відкрився боулінг-клуб

66043

У Хусті відкрився боулінг-клуб

Проблема активного відпочинку в Хусті актуальна особливо серед молоді. Багато кому давно набридли дискотеки та клубні вечірки, хочеться вражень, адреналіну… але ж не сідати за карточний стіл із друзями чи за онлайн-ігри на домашньому комп’ютері. Сьогодні більшою популярністю користуються розваги, спрямовані на здоровий спосіб життя – тренажерні зали, сауни, басейни. Але ж куди піти в вихідні? Варіантів не так то й багато…

105824215

Однак нещодавно в місті над Тисою на базі готельно-ресторанного комплексу «VIP» відкрився цікавий розважальний заклад – Lounge bar &  bowling club (на чотири доріжки). Слід зазначити, що боулінг – це цікава та захоплююча гра, відома у всьому світі, в основі якої лежить спорт та  активний відпочинок, можливість весело і цікаво провести час із родиною чи друзями. Тож відтепер хустяни та гості райцентру, спортсмени та аматори мають змогу відчути ще більше драйву та емоцій. Нічний клуб стильно оформлено, тут якісна музика, вишукані страви, смачні коктейлі, красивий інтер’єр та  якісне обслуговування.

bowling_5

Крім того, у банкетному залі на 120 місць є караоке, дитячий майданчик. Дівчата та жінки можуть відвідати СПА-салон, а чоловіки – сауну з басейном і більярдним столом. Заклад також пропонує гостям три просторі літні тераси різного стилю і напряму з мальовничими місцями для ланчу з родиною, ресторан.

105824375

Господарі клубу запевняють, що мета відкриття клубу не тільки спортивна, але й культурна, тут заохочуватимуть сімейне дозвілля, бо гра – це відмінна розвага для компанії близьких людей, незалежно від віку і роду занять.

Адреса закладу: м. Хуст, вул. Петенька, 5. Телефон для довідок: 0679882333