Останній дзвоник пролунав і для учнів з вадами слуху

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На Хустщині продзвенів шкільний дзвоник для вихованців спецшколи інтернату для дітей зі зниженим слухом

На дорослий шлях ступили 10 випускників Хустської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів, яка являється підшефним закладом міськвідділу міліції. Сьогодні їх вітали, нагороджували і попереджали – попереду справжнє недитяче життя. 

На це свято прийшло багато гостей, а зокрема міський голова Володимир Кащук, начальник сектору кадрового забезпечення міськвідділу міліції Володимир Вучкан та інші.

Останній дзвоник для випускників, шкільний бал, перші оцінки, перші сльози, перше кохання та розчарування,  все це пережили за десять років випускники школи –інтернат. Традиційно випускники передали ключ знань своїм молодшим наступникам, а першокласники їм подарували пам’ятні подарунки на згадку про рідну школу.

На святковій лінійці слова привітання лунали від директора інтернату Віктора Диленко, запрошених гостей, першої вчительки, класного керівника, батьків та самих випускників. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Директор школи Віктор Деленко вітаючи школярів, їх батьків та педагогічний колектив із завершенням навчального року, побажав дітям гарно провести канікули, щоб прийти у новий навчальний рік з новими силами і головне – з бажанням вчитися краще. А випускникам, для яких дзвінок став по справжньомуостаннім з впевненістю крокувати далі по непростому, але цікавому життю

 

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

КАЛЕНДАР ПІДПРИЄМЦЯ

00110352_n1

КАЛЕНДАР ПІДПРИЄМЦЯ

13 червня, п’ятниця

Останній день подання

-звіту про використання РРО та книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) за травень (форма № ЗВР-1), якщо не передбачено подання інформації дротовими або бездротовими каналами зв’язку; довідки про використані розрахункові книжки

-заяви щодо переходу на спрощену систему оподаткування з IІI кварталу та розрахунку доходу за попередній календарний рік

Останній день сплати

-збору за провадження торговельної діяльності; діяльності з надання платних послуг; торгівлі валютними цінностями (з придбанням торгового патенту) за липень

-збору за здійснення діяльності у сфері розваг за ІІІ квартал

За матеріалами Хустської ОДПІ

Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

 

І пролунав останній дзвінок…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

І пролунав останній дзвінок…

Сьогодні, 30 травня, усі школярі та випускники загальноосвітніх закладів міста над Тисою відзначають знаковий для себе день – Останній дзвінок.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Міський голова Володимир Кащук, начальник управління освіти, релігій та у справах національностей Василь Мочарник завітали на свято Останнього дзвоника до Хустської загальноосвітньої школи №2 та спеціальної школи III ст. для дітей зі зниженим слухом, щоб привітати вихованців із закінченням навчального року.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Вітаючи школярів, їх батьків та педагогічні колективи із завершенням навчального року, міський голова Володимир Кащук побажав дітям гарно провести канікули, щоб прийти у новий навчальний рік з новими силами. А випускникам, для яких дзвінок став по справжньому останнім, достойно пройти вступну компанію у вищі учбові заклади і з впевненістю крокувати далі по непростому, але цікавому життю. – Цей навчальний рік був досить непростим для нас усіх і для нашої держави в цілому. Переконаний, що немає серед нас байдужих до тих подій, які відбувалися і продовжують, на жаль відбуваються сьогодні у державі. Але ми повинні дивитися з надією у майбутнє і віримо, що Україна стане сильною та процвітаючою державою. І творити її, не в останню чергу вам, дорогі випускники,- додав міський голова.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Леся Медвідь