Про політ із балкону, червоного півня на сіні та дорожні пригоди в Хусті

хуст

Про політ із балкону, червоного півня на сіні та дорожні пригоди в Хусті

У день позачергових виборів Президента України на Хустщині чоловік впав з балкону, горіли сараї та сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілим

В Хустському районі загорілася надвірна споруда та сіно. Сума завданих збитків становить близько 15тисяч гривень. Попередня причина пожежі коротке замикання електромережі. По спецлінії 102 надійшло ще одне повідомлення про пожежу, яка сталася в м. Хуст. Під час пожежі знищено горище та покрівлю.Ймовірна причина пожежі  необережне поводження з вогнем під час паління сміття. Під час пожеж травмованих та жертв немає.

З численними тілесними ушкодженнями медико доставили 34-річного жителя Хустського району. Членами слідчо-оперативної групи було встановлено, що молодий чоловік  випадково впав з балкону власного будинку. Наразі чоловік знаходиться на лікування у районній лікарні.

На автодорозі Мукачево Рогатин невдало зустрілись Дейво-Ланос та Сузукі. На місце пригоди терміново виїхали швидка допомога та міліція. Правоохоронці встановили що водій автомобіля Дейво ланос житель Тячівського району рухаючись з м. Хуст в сторону м. Мукачево не обравши безпечної дистанції руху допустив зіткнення з автомобілем марки Сузукі ,яким керував громадянин Угорщини. Під час ДТП 35-річна пасажирка автомобіля Дейво Ланоса жителька Тячівського району з тілесними ушкодженнями потрапила до лікарні, а самі водії транспортних засобів обійшлися переляком.

 

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар