У Хусті гостювали Юрій Луценко та Петро Порошенко

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У Хусті гостювали Юрій Луценко та Петро Порошенко

Першотравень хустяни та гості міста над Тисою зустрічали весело. У центрі, на майдані Незалежності, у цей день було дуже велелюдно. На зустріч із кандидатом у президенти Петром Порошенком приїхали представники Виноградівського, Іршавського, Тячівського, Рахівського районів. Розважали учасників зібрання народні артисти України Тарас Петриненко та Тетяна Горобець. Їхні мелодійні та запальні пісні створювали святкову атмосферу.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Першим перед громадою виступив голова ініціативи Третя Українська Республіка Юрій Луценко. Він зазначив, що толерантний і в етнічному, і в мовному відношенні закарпатський народ повинен бути прикладом національної терпимості для всієї України. Державний діяч підкреслив, що політики – це інструменти людей, будівельники нової держави, тож вони повинні забезпечити суспільство чесним і прозорим судом, професійною прокуратурою, доступною медициною та якісною освітою.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Відтак до присутніх на зібранні звернувся Петро Порошенко. Він розповів про поїздку на Схід, про спільні передвиборчі домовленості із Віталієм Кличком та Миколою Томенком, поділився згадками про трагічні події на Євромайдані та політичними планами на найближче майбутнє. Також кандидат у президенти закликав краян неодмінно прийти на вибори та висловити власну позицію, щоб забезпечити легітимність волевиявлення.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Під час поїздки до столиці Карпатської України Петра Порошенка супроводжували голова Закарпатської обласної ради Іван Балога та голова облдержадміністрації Валерій Лунченко.

Марина Алдон

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Залишити коментар