СПРАВЖНІЙ ТАНЕЦЬ – ЯК УСЕ ЖИТТЯ

рондо

СПРАВЖНІЙ ТАНЕЦЬ – ЯК УСЕ ЖИТТЯ

( традиційний звітний концерт клубу спортивного танцю «Рондо»)

 

       15 червня в Хустський районний будинок культури знову на свій звітний, уже 15-й, концерт гостинно запросили учасники клубу спортивного танцю «Рондо», ЯКИЙ ЦЬОГОРІЧ ПРОЙШОВ ПІД ГАСЛОМ «По хвилях моєї пам’яті» і був присвячений 55-річчю від дня народження та 20-річниці творчої діяльності президента клубу Віталія Сініченка.

        Злети і падіння, цікаві знахідки і нелегкі втрати, помилки та шалений успіх… Велика кількість фестивалів і концертів, понад 2000 чудових вихованців, 200 власних постановок, 53 танці – ось неповний перелік здобутків на творчому шляху ювіляра. На концерті були представлені роботи, які вже завоювали популярність і стали улюбленими для багатьох глядачів. Вражали і нові  його постановки. А як старалися вихованці! Зачаровували своєю майстерністю всі – від маленьких зірочок танц-поло, що вперше побували на сцені, до учасників старшої групи і танцівниць «Хоббі-класу». Також приємно відзначити неабиякий ріст в учасників клубу спортивного танцю «Рондо» с.Рокосова.

        На концерті було й багато нагород: дипломи та медалі І, ІІ, ІІІ ступенів, Малі та Великі кубки. А головну відзнаку – Перехідний кубок- отримав Валерій Кіш.

        Багато найприємніших вражень залишилося як в учасників, так і в глядачів, які , незважаючи на довготривалість концерту, не хотіли покидати вщент переповнений зал. Неймовірний успіх президента клубу Віталія Сініченка, який разом з учасниками ще раз довів, що хоч життя і не складається з одних танців, проте справжній танець – як усе життя!

Мар’яна Ком’яті,

постійна ведуча звітного концерту

клубу спортивного танцю «Рондо» 

Залишити коментар