У Хусті пройшов концерт у підтримку єдності України

P6192091

У Хусті пройшов концерт у підтримку єдності України

«Діти проти війни», «Єдина Україна» або просто «Мир»  – ці слова та гасла разом із синьо-жовтими прапорцями, квітами й сердечками згуртували юних хустян довкола спільної акції під гаслом «Хай сонце нам сяє».

P6192092Патріотично налаштована молодь міста над Тисою зібралась у неділю, 22 червня, на звітний концерт клубу «Еліт» задля того, щоб показати краянам не тільки хореографічне мистецтво, але й закликати громадськість колишньої столиці Карпатської України боронити мир та підтримати родини тих, хто зараз стоїть на варті кордонів  рідної землі на Сході.

Зворушливі цікаві композиції більше, ніж сотні вихованців клубу спортивного танцю віком від двох до двадцяти років, дарували присутнім у залі незабутні емоції.

У зв’язку з тим, що нині існує реальна загроза суверенітету та територіальній цілісності України, ми закликаємо самопроголошених лідерів ЛНР та ДНР, поки не пізно, зупинитись, згадати, що у них теж є родини, які не хочуть війни, – підкреслила керівник КСТ «Еліт» Владислава Костак. – Зазвичай наші концерти проходять весело й піднесено, але у цьому році сталася трагічна і страшна подія, яка не могла не знайти відлуння в маленьких гарячих серцях. Тому ми вирішили показати здебільшого українські патріотичні номери і присвятити акцію саме тим подіям, що відбуваються нині на Сході України. Діти, які через війну втратили радість дитинства і які зараз відпочивають у Хусті, як ніхто поважають нашу ініціативу та розуміють її важливість та актуальність.

Марина Алдон

«Карпатський об’єктив»

Залишити коментар