Жінка з Хустщини убила чоловіка молотком

клепач

Жінка з Хустщини убила чоловіка молотком

 

Співмешканка нанесла чотири смертельні удари по голові та лягла спати, а зранку вставши накрила чоловіка простинею, пішла в село розповідати людям про вбивство.

Про нову смерть у селі люди дізналися від 60-річної Олени, яка останні три роки проживала у цивільному шлюбі з 52-річний Іваном. Але небайдужі жителі села вирішили перевірити слова п’яної Олени. Зайшовши до хати чоловік побачив дійсно закривавлене тіло накрите прости нею. Не вагаючись, про подію в селі одразу повідомив медиків та міліціонерів.

На місце події виїхав начальник міліції Василь Турдай, його заступники, слідчо-оперативна група та дільничний інспектор міліції. У свою чергу медики константували смерть чоловіка з слідами насильницької смерті, а правоохоронці пішли в село шукати підозрювану у страшному злочині, де і знайшли на одній з вулиць с.Липча.

Під час розмови з міліціонерами Олена зізналась, що сталося між ними в ту рокову ніч. Жінка розповіла що перебувала з чоловіком у цивільному шлюбі близько трьох років. За час спільного подружнього життя вони завжди разом вживали алкогольні напої, сварилися та билися.

І ось ця ніч стала фатальною у житті чоловіка. Під час чергової сварки жінка взявши до рук молотка нанесла йому декілька ударів по голові, які для останнього виявилися смертельними. Після нічної «дискусії» жінка лягла спати, а зранку вона зрозуміла що чоловік помер. Похмелившись накрила його простинею, а сама пішла в село розповідати людям про вбивство.

 За словами начальника міліції Василя Турдая відомо, що жінка затримана та утримується в ІТТ Хустського міськвідділу міліції, а слідчим дану подію внесено до Єдиного обліку досудових розслідувань за ст..115 ч.1 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років

 

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар