Рокосівська траса забрала життя школяра

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Рокосівська траса забрала життя школяра

На Хустщині водій автобуса «Мерцедес спрінтера» допустив зіткнення з скутеристом, внаслідок чого школяр помер на місці трагедії.

Не раз вже була свідком страшних дорожньо-транспортних пригод траса Хуст-Мукачево-Рогатин. Цього разу ця траса знову стала очевидицею страшної трагедії.

На чолі з начальником міськрайвідділу міліції Василем Турдаєм на місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група та катера швидкої медичної допомоги.

Правоохоронці встановили, що дана автопригода сталася між населеними пунктами с.Рокосово та м.Хуст. Водій автомобіля марки «Мерцедес Спрінтер» рухаючись на автодорозі Хуст-Мукачево-Рогатин в сторону м.Хуст при обгоні скутера допустив наїзд на 13-річного скутериста жителя одного із сіл Хустського району, а медики констатували, що дитина від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці трагедії.

За словами начальника міліції Василя Турдая відомо, що слідчим міськрайвідділу міліції дану подію за ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Скутер та автомобіль поміщено на арештмайданчик міськвідділу міліції, а водія в порядку ст. 208.Кримінально-процесуального Кодексу затримано та поміщено в ізолятор тимчасового тримання міськвідділу міліції. Розслідування цієї автопригоди триває.

 

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар