Перший дзвінок для вихованців Хустської спецшколи-інтернату був особливим

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Перший дзвінок для вихованців Хустської спецшколи-інтернату був особливим

 

День Знань — це особлива подія для кожного школяра. Це – і зустріч із друзями та вчителями, і радість від спілкування з однолітками, і знайомство з новими навчальними предметами, й пізнання невідомого та цікавого.

У святкуванні першовересня взяв участь начальник хустської міліції Василь Турдай. Адже саме цим інтернатом для дітей з пониженим слухом опікуються хустські правоохоронці.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Перший дзвоник — це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників, а також і для випускників, адже маленькі сьогодні вперше переступлять поріг незвичайної і дивної країни, де будуть навчатися протягом багатьох років, зростатимуть і мужнітимуть.

А випускники востаннє переживають сьогодні зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Школа гостинно відчинила для вас усіх свої двері і запрошує у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети – коментує очільник міліції Василь Турдай.

 

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар