З турботою про літніх людей

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

З турботою про літніх людей

Днями одинокі хустяни похилого віку, які перебувають на обслуговуванні у Хустському міському територіальному центрі, побували на цікавій екскурсії у курортній зоні Шаян.

В часі проведення заходу присутні насолодились не тільки краєвидами мальовничої природи села Шаян, але й культурно відпочили. Для них, на території відпочинкового комплексу «Смерічка», організували концерт за участі відомого у краї квінтету «Синьогори». 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Останні роки в нашій установі активно працюють над організацією цікавого дозвілля для людей, які перебувають на обслуговуванні у територіальному центрі. Щотижня нашими працівниками організовуються різноманітні культурно-пізнавальні заходи. Всі ці зусилля спрямовані перш за все, на соціалізацію одиноких хустян літнього віку, надання їм відчуття потрібності та небайдужості з боку оточуючих, – наголошує в.о. директора міського територіального центру Анжела Соболь-Лавренко. – І сьогодні, завдячуючи місцевому приватному бізнесу, зокрема приватним підприємцям Йосипу Браєру, Іванові Капцомуну, Олесі Келемен, Людмилі Галамбіці, Олександрові Ляшку, Віталію Седляру та подружжю Ганжерелі з с.Шаян та за підтримки міської ради цю соціальну акцію вдалося втілити в життя.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Це вже не перша екскурсія мальовничими місцями нашої Хустщини, – ділиться підопічна терцентру Лідія Будко. – Приміром, минулого року ми побували у славнозвісній Долині нарцисів, відвідали страусину та оленячу ферми поблизу Хуста. Ми були вражені. Тому ми вдячні всім, хто долучається до проведення таких заходів нашого дозвілля,  й сподіваємось, що так буде і надалі. Звичайно, дозволити собі побачити ці місця особисто, ми не могли б  – це додаткові витрати, тим більше, зважаючи на сьогоднішню пенсію пересічного українця. Та, напевно, і це не головне, головне – це спілкування, якого так не вистачає самотнім людям.

Леся Медвідь

Залишити коментар