На травневі свята хустські правоохоронці розкривали злочини

20140506_122138

На травневі свята хустські правоохоронці розкривали злочини

Травневі свята для правоохоронців видалися особливо «гарячими». Під час тривалих вихідних правоохоронці забезпечували громадський порядок в масових заходах, а це під час агітаційної програми одного з кандидатів у Президенти України та відвідування гостей міста славнозвісної «Долини нарцисів»; розкриття злочинів; вирішення типових сімейних скандалів; фіксування пожеж та тілесних ушкоджень і інші.

Про угон автомобіля невідомою особою правоохоронців повідомив 23-річний юнак. На місце події правоохоронці встановили, що автомобіль марки ВАЗ знаходився на одній із центральних вулиць Хуста. За «гарячими слідами» слідчо-оперативною групою спільно з пересувною мобільною групою у складі якої знаходились дільничні інспектори міліції, було встановлено місцезнаходження автомобіля та затримано неповнолітнього любителя авто. Підліток зізнався, що до цього ганебного вчинку також причетний і 22-річний місцевий житель.Викрадене авто поміщено на спецмайданчик міськвідділу міліції, а правоохоронці вживають заходи щодо затримання співучасника.

Також міліціонерами зареєстровано і чотири нещасні випадки: в одному із сіл району жінка виявила повішеним свого чоловіка. На місці пригоди міліціонерами та експертом  встановлено що при зовнішньому огляді тіла слідів насильницької смерті не виявлено. Медики повідомили правоохоронців, про те що до них за медичною допомогою звернулась учениця однієї із шкіл району з діагнозом медикаментозне отруєння. Міліціонерами було встановлена, що дівчина через конфлікт з батьками вирішила зробити відчайдушний крок. Наразі дитина знаходиться  у лікарні, а загрози життю та здоров’ю не має. Від вогню на Хустщині було знищено надвірну споруду та встановлюються матеріальні збитки, а також від короткого замикання проводки електромережі у Хусті в одному із торгових центрів виникло задимлення. Потерпілих не має та матеріальних збитків не завдано.

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар