Надходження єдиного податку до місцевого бюджету Хустщини зростають

бб

Надходження єдиного податку

до місцевого бюджету Хустщини  зростають

За січень – квітень 2014 року платники єдиного податку Хустського району сплатили до бюджету 3 млн. 882,5 тис. грн. За словами начальника Хустської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області Михайла Русняка, це на 287,4 тис. грн. або на 8% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Вагома частка з цієї суми сплачена фізичними особами – підприємцями – 3 млн. 463,9 тис. грн. Від спрощенців – юридичних осіб до бюджету надійшло 418,6 тис. грн.

Фахівці інспекції нагадують, що платники мають можливість подавати заяви про перехід на спрощену систему оподаткування в електронному вигляді, до того ж за власним рішенням протягом року вони мають можливість змінювати групу або ставку податку.

Крім того, для спрощення документообігу з 2014 року платникам податків, які працюють на спрощеній системі оподаткування, свідоцтва платника єдиного податку вже не видаються. Замість свідоцтва зареєстрований платник може за бажанням безкоштовно отримати витяг з реєстру платників єдиного податку, який діє до внесення змін до реєстру.

За матеріалами Хустської ОДПІ

Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Залишити коментар