Хустська ОДПІ провела свято талантів

DSC01336

Визначено переможців конкурсу «Очима дитини про бюджет країни» відХустської ОДПІ

Як і зазвичай, в Хустській ОДПІ особливу увагу приділяють роботі з молодим, підростаючим поколінням задля своєчасного початку формування високої економічної грамотності та культури у школярів – майбутніх платників податків і вважають її такою ж важливою, як адміністрування податків, оскільки виховання сумлінного платника податків починається з дитинства.

DSC01326

Цього року вже не вперше Хустська ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області провела Перший (районний) етап Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни – 2014». Вже вкотре дивують нас своїми талантами юні майстри слова та пензля, а в цьому році і нового напрямку – комп’ютерної графіки і анімації.

DSC01312

По цьогорічних роботах, що надійшли на конкурс, журі зробило загальний висновок, що діти досить добре орієнтуються в сьогоденні і на відміну від багатьох дорослих розуміють необхідність сплати податків для нормального розвитку держави та щасливого дитинства, добробуту кожної родини.

DSC01349

27 травня 2014 року у Хустському районному Центрі позашкільної роботи відбулось урочисте нагородження переможців першого етапу Всеукраїнськогоконкурсу.

DSC01358

Відкрила урочистості директор центру Ганна Антонюк, яка повідомила присутніх про проведену роботу учнями шкіл району під час занять у творчих гуртках протягом навчального року.

DSC01364

На урочистому дійстві перший заступник начальника Хустської ОДПІ Володимир Пасічник привітав дітей учасників конкурсу, побажав нових здобутків у навчанні та вручив переможцям почесні грамоти Хустської ОДПІ за призові місця.

4442

На закінчення свята, вихованці творчих гуртків подякували присутнім та гостям святковим концертом.

 

За матеріалами Хустської ОДПІ

  ГУ Міндоходів у Закарпатській області

Залишити коментар