Хустяни – переможці Міжнародного конкурсу в Болгарії

Хустяни – переможці Міжнародного конкурсу в Болгарії

image2035Цими днями вихованці дитячого зразкового ансамблю «Хустяночка» під керівництвом Ірини Гнепи повернулися з VІ Міжнародного музично-хореографічного фестивалю «Сонячна Болгарія», щопроходив на мальовничому узбережжі Чорного моря у м.Балчику (Болгарія).  Додому дітки вже вдруге привезли достойні нагороди –премію І ступеня  у номінації «Хореографія».

Окрім творчих здобутків, маленькі хустяни збагатилися безліччю неповторних і незабутніх вражень, адже окрім насиченої програми виступів впродовж двох тижнів мали не менш інтенсивний відпочинок. Організатори подбали про цікаве дозвілля гостей та учасників фестивалю – морські прогулянки, розваги у басейні та водні атракціони, квести, ігри та екскурсії – тож нудьгувати юним  танцюристам було ніколи. Добрі враження залишили про себе хустяни і в господарів мистецького заходу. «Вони такі щирі, відкриті та багаті на вигадку, що не хочеться з ними розлучатися», – говорили на прощання болгари.

Слід зазначити, що високих творчих здобутків діти досягли завдяки своїй наставниці– Ірині Гнепі, яка вміє створити довкола себе  атмосферу справжньої любові до прекрасного, потяг до вічних духовних цінностей, прагнення зберігати та примножувати найкращі традиції музичної культури.

Марина Алдон

Залишити коментар