Закарпатські прикордонники на варті миру

КОРДОН1

Закарпатські прикордонники на варті миру

Ситуація на Сході нашої країни залишається неспокійною. І жодна людина, яка живе в Україні і відчуває себе свідомим громадянином своєї держави – не може бути осторонь цих подій. Кожен намагається допомогти, чим може – хтось вносить свою частку на підтримку української армії, дехто допомагає прихистком біженців зі Сходу, а люди, які давали присягу охороняти мир і спокій у державі – намагаються всіма силами його зберегти. У сьогоднішній час важливим є і надійний захист наших кордонів, до чого активно долучаються і прикордонники із Закарпаття. Так і нещодавно у краї був сформований резерв з діючих військовослужбовців прикордонних підрозділів Мукачівського, Рахівського, Хустського, Тячівського та Виноградівського районів.

КОРДОН4

КОРДОН6

Для прикордонників, які готуються виконувати завдання у складі резерву Західного регіонального управління на будь-яких кордонах України – був організований концерт за участі місцевих талантів. Для військовослужбовців сьогодні співали чарівні та талановиті дівчата – Домініка Воринка та Богдана Попович, також Вишківський… розважав військовослужбовців танцями. Прикордонники радо аплодували, переглядаючи єврейський народний танець, «Циганочку» та «Козачок»…

КОРДОН3

КОРДОН2

На захід завітали і православний та греко-католицький священики, які благословили військовослужбовців перед поїздкою за межі Закарпаття, побажали їм Божої опіки та міцного здоровя. «Хто проти нас, якщо з нами Бог? Ніхто і ніколи нас не здолає, якщо на нашому боці Господь! Тож, ви не бійтесь і не переживайте…», – говорили священики.

КОРДОН5

Отож, нехай служба наших прикордонників буде благословенна Господом Богом, щоб не було жодних порушень наших кордонів як групами осіб, так і транспортними засобами, а на українській землі був мир і спокій. Молімося за це щоденно.

Оксана Горват

Залишити коментар