На Хустщині дільничний затримав любителя наркотичного «кайфу»

0b312c560ad95f748d3bc98348ca0a9f

На Хустщині дільничний затримав любителя наркотичного “кайфу”

В одному з сіл Хустського району на сусідньому городі ріс конопляний кущ, допоки він не потрапив у поле зору 34-річному непрацюючому жителю, який полюбляв у молоді роки покурювати травку.

Так, як чоловік багато часу проводив вдома, то вийшовши одного дня в огород побачив  у сусіда, що в нього заростях росте «екзотичний» кущ. Підійшовши до нього близенько чоловік впізнав рослину, і викопаний кущ приніс  додому. Вирішив його на горищі засушити, а потім цю рослину використовувати у своє задоволення.

Коли кущ добре підсох чоловік вирішив його порізати на дрібні шматочки та скласти в поліетиленовий пакет, і час від часу трохи кайфонути. Як рідні його не благали щоб він цю справу кинув, але чоловік на їхні прохання відмахувався рукою. Він мовляв, що курити коноплю буде рідко тільки  для підняття настрою. А щоб переконатися що це дійсно травка, чоловік вирішив перевірити на собі, і відчув її присмак, що це дійсно конопля, і цей дармовий «подарунок» природи вирішив залишити у себе.

Старший дільничний інспектор міліції  майор міліції Віктор Войнагій, отримав оперативну інформацію , що на його обслуговуючій дільниці один із мешканців у себе вдома тримає висушену коноплю готову до вживання.

Згідно ухвали рішення суду правоохоронцями у будинку чоловіка, було проведено обшук під час якого знайшли в пакеті висушену коноплю.

Під час спілкування з людиною  правоохоронцям стало відомо, що він знав що наркотичні засоби зберігати заборонено, і за це передбачено кримінальну відповідальність, але вважав, що коноплю він буде використовувати лише для власних потреб.

Слідчим дану подію внесено до Єдиного реєстру за ст. 309 ч.1 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального Кодексу України. Долю любителя кайфу буде вирішувати суд.

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар