Допомога армії – одне з першочергових завдань закарпатців

x_4e20d353

Допомога армії – одне з першочергових завдань закарпатців

Досі не вщухають воєнні дії на території України, досі доводиться з дня на день нашим хлопцям воювати з ворогом, відстоюючи інтереси нашої країни, відстоюючи можливість наших дітей дихати чистим повітрям свободи й не знати страшного слова «ВІЙНА».

Досі доводиться матерям військових жити зі страхом в серці, з хвилюванням за життя синів, але з гордістю, що виховали справжніх героїв, спроможних навіть ціною власного життя рятувати тисячі мирних людей. Ця війна зачепила кожного та згуртувала всю Україну – всі ми, із завмиранням серця ловимо випуски новин, слідкуємо за розвитком АТО й переживаємо за тих, у чий дім прийшла біда.

Без сумніву, проймаєшся гордістю за тих українських вояків, котрі вірні військовій присязі, не стають на коліна перед знахабнілими російськими агресорами, з останніх сил намагаються боронити техніку, життя та спокій мирних жителів у зоні АТО.

Слава Богу, що на двадцять четвертому році Незалежності до нас, нарешті, “дійшло”: будь-яка революція чогось варта, коли вона вміє захищатися. Збагнув це й український народ (принаймні – в переважній своїй більшості). Тому гасло “Народ і армія – єдині!” – це вже не просто слова, а усвідомлена і владою, і суспільством об’єктивна реальність. Тисячі, якщо не мільйони співгромадян намагаються матеріально допомогти нашим Збройним Силам, хоч частково надолужити те, що було бездарно розтрачено всіма українськими президентами.

Особливу повагу заслуговують громадяни, готові реальними справами на практиці допомагати нашій армії. Адже не секрет, що державного фінансування і в мирний час не вистачало, а зараз – і поготів. Військові потребують всього – від бойових машин до банальних побутових речей.

Не лишаються осторонь і підприємці, громадські організації Закарпаття, депутати рад різних рівнів. Депутат Закарпатської обласної ради Степан Деркач взяв активну участь у забезпеченні військовослужбовців. Сьогодні він передав для потреб військовослужбовців 100 спальних мішків та п’ять тисяч пляшок мінеральної води.

Командування Закарпатського ОВК сподівається, що до меценатської ініціативи депутата Степана Деркача, по підтримці військових, які зараз виконують важливі для держави функції, долучаться й інші краяни-патріоти.

 

“Дзеркало Закарпаття”

Залишити коментар