І пролунав останній дзвінок…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

І пролунав останній дзвінок…

Сьогодні, 30 травня, усі школярі та випускники загальноосвітніх закладів міста над Тисою відзначають знаковий для себе день – Останній дзвінок.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Міський голова Володимир Кащук, начальник управління освіти, релігій та у справах національностей Василь Мочарник завітали на свято Останнього дзвоника до Хустської загальноосвітньої школи №2 та спеціальної школи III ст. для дітей зі зниженим слухом, щоб привітати вихованців із закінченням навчального року.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Вітаючи школярів, їх батьків та педагогічні колективи із завершенням навчального року, міський голова Володимир Кащук побажав дітям гарно провести канікули, щоб прийти у новий навчальний рік з новими силами. А випускникам, для яких дзвінок став по справжньому останнім, достойно пройти вступну компанію у вищі учбові заклади і з впевненістю крокувати далі по непростому, але цікавому життю. – Цей навчальний рік був досить непростим для нас усіх і для нашої держави в цілому. Переконаний, що немає серед нас байдужих до тих подій, які відбувалися і продовжують, на жаль відбуваються сьогодні у державі. Але ми повинні дивитися з надією у майбутнє і віримо, що Україна стане сильною та процвітаючою державою. І творити її, не в останню чергу вам, дорогі випускники,- додав міський голова.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Леся Медвідь

Залишити коментар