Василь Турдай провів прес-конференцію щодо виборів

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У Хусті журналісти цікавилися у правоохоронців безпекою під час виборівпозачергових виборів Президента України

Сьогодні майже чи не в кожного громадянина нашої держави на устах можна почути розмови про безпеку позачергових виборів Президента України. На цю тему вирішили із очільником міліції Василем Турдаєм поговорити і місцеві ЗМІ Хустщини.

Під час прес-конференції журналістів цікавили такі головні питання, як безпека виборчої документації, транспортування бюлетенів, протоколів, списків виборців та озброєні невідомі люди, які недавно перебували на території Хустщині.

Василь Турдай розповів, що нами розроблено план заходів щодо забезпечення правопорядку і громадської безпеки під час проведення передвиборної кампанії та виборів Президента України. Щоденно мною особисто проводяться ретельні інструктажі особового складу, де працівники націлюються на витримку, уникнення провокацій, ввічливе ставлення до громадян, особливо під час проведення передвиборної агітації, ужиття рішучих заходів для припинення протиправних дій, суворе дотримання законодавства України. До охорони виборчих бюлетенів та громадського порядку в приміщеннях дільничних виборчих комісій буде залучено весь особовий склад працівників міліції. Так, в с. Шаян  з м. Києва на відпочинок приїхало 9 громадян. Для перевірки даної інформації на місце виїхали члени слідчо-оперативної групи. Перевіркою було встановлено, що у одного громадянина була зброя на яку є відповідний дозвіл на носіння та зберігання її, згідно чинного законодавства. Дана подія була зареєстрована по якій, було прийняте рішення. Щодо інших зборів Правого сектору, теж були відповідні реагування та прийняті рішення.

 

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар