Горінчовське «ТРІО» – виробник модного спецодягу для Європи

P4050118

Горінчовське  «ТРІО» – виробник модного спецодягу для Європи

Сьогодні, в період економічної нестабільності в державі, чимало підприємств животіють, втрачаючи виробничу потужність. Брак вітчизняної сировини, нестабільний курс гривні та чимало інших фінансових чинників суттєво впливають та роботу вітчизняних товаровиробників.

P4050129Проте вже більше десяти років на Хустщині стабільно і безперебійно працює ТОВ «ТРІО».

-Ми трудимося на давальницькій сировині, за рахунок іноземних інвесторів. – ділиться керманич фірми Віталій Нікітін. – Виготовлена продукція експортується на Чеську фірму “Krok”. Технологічне обладнання у нас від відомих зарубіжних фірм. Продукція якісна та недорога.

На підприємстві більше сотні працівників.  Впродовж року «ТРІО» виготовляє  до мільйона різних моделей спецодягу. Тільки цьогоріч фірмою було реалізовано продукції на 973,3 тис. грн. Заробітні плати на підприємстві теж високі за українськими мірками.

P4050119

-На жаль, в Україні вважається, що працювати у сфері легкої промисловості непрестижно, – каже пан Віталій. – Натомість ринок насичений дешевою продукцією китайського виробництва.  Однак я не переживаю, що ми залишимось без роботи, бо специфіка фірми така, що товар знайде свого покупця за будь-яких умов. Порівняно з традиційним захисним одягом наші моделі яскравіші й оригінальніші в ексклюзивному виконанні. Невдовзi без стильного спецодягу працівникам певних компаній буде складно підтримати репутацію власної фірми. На щастя, минули часи, коли охайно вдягненого будівельника чи механіка сприймали як ледаря, а чесних трудяг можна було впізнати переважно за засмальцьованою робою або подертим халатом. Прислів’я «За одежиною зустрічають…» сьогодні намагаються враховувати багато вітчизняних підприємств, тому приємно констатувати, що сучасні інженери, технологи, працівники автосервісу й ремонтних служб, а також численні представники будівельної галузі одягаються не просто в зручний і довговічний одяг, а ще прагнуть мати вигляд стильний, модний і, не побоїмося цього слова, корпоративний.

Залишити коментар