Хустяни бойкотують російські товари

1_34

Хустяни бойкотують російські товари

Хуст долучився до  загальнодержавного бойкоту товарів російських товаровиробників.

Бойкот стартував у соціальній мережі «Facebook» ще в грудні минулого року. Тоді активісти закликали відмовитись від покупок брендів, що належать членам Партії Регіонів. Згодом ситуація дещо змінилась і тепер громадськість пропонує боротися з агресором економічними методами, тобто не дозволяти окупантам збагачуватись за рахунок українських споживачів.

-Відрадно, що захід є доволі дієвим як у матеріальному плані, так і результативним з точки зору патріотизму, адже краяни не просто демонструють любов до рідного краю, але й підтримують вітчизняну економіку, – зазначили представники УДАРу.

Крім того зі слів голови Хустської районної організації УДАР Михайла Пристаї, акція в місті над Тисою проходитиме в кілька етапів. Наразі активісти розклеюють листівки з закликом не купувати російське, щоб кожен хустянин усвідомив, що віддаючи нелегко зароблені гроші за продукцію країни – агресора, від спонсорує тих, хто вбиває наших солдатів, а отже за товари, виготовлені та території РФ українці платять власною кров’ю.

Марина Алдон

Залишити коментар