Юні хустяни на «залізних конях» бавились у здоганялки

IMG_2656

Юні хустяни на «залізних конях» бавились у здоганялки

В неділю, 1 червня, коли Україна відзначала Міжнародний день захисту дітей, в місті Хуст відбулися дитячі велоперегони «Ми чемпіони», що проводяться вже 8 рік поспіль і стали традиційним родинним святом небайдужих до даного виду спорту закарпатців.

Не дивлячись на похмуру погоду і рясний дощ, позмагатися за першість з’їхалися 98 дітей з усіх куточків Закарпаття – Хустщини, Мукачева, Ужгорода та Тячева, що ще раз засвідчує неабиякий інтерес до здорового способу життя в нашому краї, а також відмінну організацію свята, що з року в рік збирає маленьких спортсменів на території туркомплексу «Нарцис».

Не обійшлося на змаганнях і без своєрідних здобутків. Так, цьогорічні велоперегони зафіксували рекордну кількість дітей на беговелах – 18, що перевершила всі результати попередніх років. Окрім того, не зважаючи на те, що в заході зазвичай беруть участь діти від 2 до 12 років, цього разу учасники вперше мали зовсім маленького, але гідного суперника віком 1 рік і 6 місяців.

Атмосфера заходу, як завжди, була надзвичайно позитивною, скрізь сяяли дитячі усміхнені й щасливі обличчя, які не залишили байдужими жодне батьківське серце. Не забули порадувати й маленьких чемпіонів. Всі учасники змагань були нагороджені  оригінально ілюстрованими грамотами, медалями та подарунками.

IMG_3275

Організатори змагань – Микола та Леся Логіни – висловлюють особливу подяку Степану Деркачу за фінансову підтримку, адже не перший рік поспіль депутат сприяє проведенню заходів, спрямованих на формування любові до спорту та здорового, активного способу життя у дітей та молоді.

Окрім того, щира подяка за допомогу в організації заходу молоді ЄХБ «Істина» та фотографу Валентині Штефуці за відмінну роботу.

IMG_3202

А ми сподіваємося, що дитячі велоперегони «Ми чемпіони», як і даний вид спорту, і надалі матимуть успіх у юних закарпатців!

Яна Єгорова

«Дзеркало Закарпаття»

Залишити коментар