Під час падіння з висоти хустянин дивом вцілів

IMG_7879

Під час падіння з висоти хустянин дивом вцілів

Стреси, нервові перенавантаження даються взнаки найбільше весною, коли організм ослаблений. У цей же період зростає схильність до суїциду. Зокрема, цими днями, юний хустянин вирішив  покінчити життя самогубством і вистрибнув із балкону четвертого поверху багатоповерхівки.

У важкому стані медики доставили юнака до лікарні. Мабуть, хлопець має доброго янгола–охоронця, бо дивом залишився живим. Наразі він знаходиться в реанімаційному відділенні Хустської районної лікарні, а правоохоронці встановлюють, що же стало причиною такого відчайдушного кроку.

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

На Хустщині заживо згорів чоловік

пожежа

На Хустщині заживо згорів чоловік

Цими днями жахлива пожежа трапилась у селі Драгово. У спальній кімнаті будинку, після локалізації багаття, пожежники виявили обгорілий труп власника.

пожежа 2

На місці події правоохоронці встановили особу загиблого. Зі слів сусідів стало відомо, що 63-річний драгівчанин останнім часом зловживав спиртними напоями та проживав один у хаті. Труп направлено в прозектуру Хустської районної лікарні. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.Вогнем знищено покриття перекриття та речі домашнього вжитку.

 

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС