“Піккардійська терція” в захваті від закарпатського Вишкова

hD7hWg68jvI

“Піккардійська терція” в захваті від закарпатського Вишкова

Вчора “Піккардійська терція” розважала мешканців селища Вишково, що на Хустщині. Охочих подивитись виступ легендарного гурту зібралось чимало. Акапельна формація виконувала свої відомі хіти “Гей, пливе кача…”, “Старенький трамвай”, “Пустельник”, “Сад ангельських пісень”, “Берег ріки”, “Нехай…” та інші…

Володимир Якимець (тенор), Богдан Богач (бас), Андрій Капраль (тенор), Славко Нудик (тенор), Андрій Базиликут (бас) та Роман Турянин (тенор) взяли участь у відкритті відкриття боулінг-клубу і виступали перед краянами у готельно-розважальному комплексі. Слід зазначити, що гастролюють на теренах Закарпаття  “Пікардійці” не вперше, їм подобається гостинність краян та чудові карпатські краєвиди.

Марина Алдон

 

Великодні пригоди на Хустщині

a1e17a7c44f83853ae877ccbbb259fb3

Великодні пригоди на Хустщині

Під час проведення Великодніх свят, був посилений варіант несення служби під час якого було задіяно весь особовий склад міськвідділу міліції. Грубих порушень охорони громадського порядку допущено не було, але під час свята сталися ряд пригод, розказує начальник міліції Василь Турдай.

До хустської районної лікарні за медичною допомогою з діагнозом алкогольне сп’яніння та інтоксикація, звернувся 14-річний школяр, однієї із місцевих шкіл. Правоохоронці з’ясували, що учень святкував день народження свого друга. Медики школяра врятували , наразі загрози життю та здоров’ю немає.

Майже за годину до початку Великодньої всеношної служби в м. Хуст по вул.І.Франка сталося ДТП, внаслідок якого були потерпілі. На місці події члени слідчо-оперативної групи встановили, що водій автомобіля марки ВАЗ рухаючись по вулиці І.Франка в м.Хуст, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного транспорту , де допустив зіткнення з водієм автомобіля марки Опель-Комбо. З численними тілесними ушкодженнями водії та пасажири, для надання медичної допомоги були доставлені до районної лікарні.

На сам Великдень в черговій ДТП на автодорозі Хуст-Мукачево, неподалік с.Рокосово, з тілесними ушкодженнями карета швидкої, для надання медичної допомоги доставила пасажирку автомобіля марки Мерцедес-спрінтер жительку Іршавщини. Водій автомобіля марки БМВ не впоравшись з керуванням виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем марки Мерцедес-Спрінтер.

Автомобілі обох дорожньо-транспортних пригод доставлені на арештамйданчик Хустського міськвідділу міліції, а слідчі з’ясовують обставини та причини даних ДТП.

 

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС