На Хустщині працівники ВДАІ радились із представниками громадськості

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На Хустщині працівники ВДАІ радились із представниками громадськості

На Хустщині працівники ВДАІ провели «круглий стіл» з активістом Майдану,  автомайданівцями та лідером Дорожнього контролю «Закарпаття » Ігорем Борисовим

Днями «круглий стіл» в Хустському міськвідділі міліції розпочався з вшанування хвилини мовчання за померлими Небесної сотні на Майдані у Києві. Мета зустрічі присутніх –  змінити негативну думку громадськості про службу ВДАІ.

В першу чергу піднімалися такі питання, нетверезі водії, порушення правил паркування, нетактовна поведінка інспекторів ДАІ, хабарництво, та були визначені конкретні заходи, які будуть проводитися спільно для їх вирішення.

Активно співпрацювати з даішниками будуть і автомайданівці. Лідер автомайдану Закарпаття Юрій Угрин зазначив, що ця професія вже давно скомпрометована.  І тільки спільними зусиллями можна покращити імідж працівників інспекції, а керівник  дорожнього контролю Ігор Борисов також зауважив: провокувати працівників ДАІ ніхто не збирається. Мета всіх присутніх –  змінити думку про дорожню службу. А для цього їм потрібно перш за все змінити свою поведінку, та що такі зустрічі із правоохоронцями будуть проводитися і надалі.

Начальник ВДАІ з обслуговування м.Хуст та Хустського району Іван Ізай, каже, що міліція прикладе всіх зусиль, щоб ситуацію на дорогах змінити.

 

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар