Драгівський стрілець

fa50a18002_217681

По «гарячих слідах» співробітниками Хустського міськвідділу міліції у взамодії з прикордонниками затримано вбивцю

До хустської лікарні з вогнепальним пораненням було доставлено 36-річного жителя с. Драгово.

Увечері у гості до господаря будинку прийшов 38-річний місцевий житель, який на грунті ревнощів, здійснив у його сторону 5 пострілів. Каретою швидкої допомоги господаря будинку з вогнепальним пораненням у черевну порожнину доставлено до лікарні.

На місце пригоди терміново виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником міліції Василем Турдаєм та його заступниками, а також заступник начальника Михайло Немеш із начальником управління карного розшуку Василем Лешком. Працівники міліції встановили, що до господаря будинку  приїхав односільчанин, де між ними виник конфлікт. Дружина, яка в цей почула постріли побачила, як «гість» хутко вибіг із хати та на своєму автомобілі помчав у бік центральної дороги.

Черговою частиною негайно було орієнтовано міськ і райвідділи міліції області, а також пункти пропуску державного кордону України.

Уже через дві години біля пункту пропуску державного кордону в смт. Солотвино, Тячівського району прикордонниками злочинця було затримано. Працівники міліції доставили підозрюваного у скоєнні злочину до міськвідділу. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Свою поведінку “драгівському стрілцю” доведеться пояснювати правоохоронцям.

Дану подію за ст.15-115 ч.1 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України слідчим внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Санкція цієї статті передбачає, що вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років -резюмує начальник міліції Василь Турдай.

 

Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Залишити коментар