У Хустському міськвідділі міліції тепер можна отримати довідку про несудимість

У Хустському міськвідділі міліції тепер можна отримати довідку про несудимість

 З 17 квітня 2014 року сектором інформаційно-аналітичного забезпечення Хустського МВ УМВС України в Закарпатській області, керуючись ст.19 Закону України “Про захист персональних даних” відомості про відсутність або наявність судимості громадянам на їх запит надаються безкоштовно.

Для отримання відомостей громадянину необхідно особисто або через уповноважену ним особу (за нотаріальним дорученням) подати письмовий запит до СІАЗ за адресою : вул. 900-чя Хуста №29, м. Хуст, прохідна МВ, 1-й поверх, каб. № 38.

Прийом запитів громадян з цих питань здійснюється щоденно, крім вихідних та святкових днів, згідно з графіком :

 понеділок – п’ятниця:   

 09 :00 до 10.00

 15:00 до 16.00

Згідно ст. 16 Закону України “Про захист персональних даних”

запит задовольняється протягом тридцяти календарних днів з дня його надходження (як правило до 10 діб), при цьому мета запиту громадянином не вказується, крім випадків, установлених законом, а саме для здійснення усиновлення, встановлення опіки (піклування), створення прийомної сім’ї або дитячого будинку сімейного типу.

 При собі необхідно мати оригінал та ксерокопію документа, що посвідчує особу (паспорт громадянина України, паспорт громадянина України для виїзду за кордон тощо).

 Термін дії відомостей не визначається, так як вони надаються станом на дату здійснення перевірки. Він може встановлюватися установою або іншим органом, який з урахуванням її змісту приймає рішення про призначення на певні посади, надання права займатися визначеними видами професійної діяльності або скористатися іншими правами.

Хустський МВ УМВС

 

 

Залишити коментар