Злодій-романтик хотів пограбувати приватного адвоката

10171867_629158827160211_5210424054118530417_n

Злодій-романтик хотів пограбувати приватного адвоката

На одній із вулиць Хуста чоловік побачив, як невідомий близько десятої години вечора “господарює” на даху приміщення офісу одного з приватних адвокатів. Він терміново повідомив працівників міліції, набравши номер спецлінії «102».

Після отримання повідомлення слідчо-оперативна група за лічені хвилини прибула на місце пригоди. Правоохоронцями було оточено будівлю, щоб злочинець не зміг втекти. Під час переговорів міліціонери одразу запропонували незнайомцю не чинити опір та здатися. Також стражі порядку встановили, що приміщення належить одному із приватних адвокатів міста над Тисою.

Саме почалася негода: сильний вітер і дощ. Чоловік зрозумів, що без сторонньої допомоги він з даху будинку не злізе. Знаходячись на місці пригоди, міліціонери повідомили  власника офісу про «нічного візитера». Разом з ним вони зайшли в будівлю, відкрили вікно, через яке «непроханий гість» і спустився до міліціянтів.

Уже під час спілкування із правоохоронцями, зловмисник поділився з ними романтичною історією, схожою на драму В.Шекспіра «Ромео і Джульєта». Нібито, розмовляючи із дівчиною телефоном, закохана пара посварилася. Тож хлопець дуже засмутився і вирішив зробити їй сюрприз. Він знав, що вона проживає на одній із вулиць у центрі міста на третьому поверсі. Нарвавши квітів із чужої клумби, молодик надумав завітати до своєї Джульєти миритися. Оскільки вже звечоріло, хлопець ухвалив для себе сміливе рішенння: проникне в будинок не дверима, а залізе через вікно. Щоб добратися до коханої, парубок виліз на дах однієї з будівель.

Правоохоронці встановили, що юним Ромео являться 26-річний раніше судимий місцевий житель.

Наразі «нічний візитер» надає пояснення правоохоронцям про те, що саме він робив на даху будівлі.

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

 

 

У соціальній мережі Facebook потерпілий Роман Келемен написав:

 

«Сьогодні вночі було здійснено спробу пограбування мого офісу раніше судимим жителем м. Хуст Потрогош 1988 року народження. Завадили цьому активіст «Правого Сектору» м. Хуст Шутко Сашко, який замітив на даху будівлі чоловіка , який пролазив у вікно. Він оперативно набрав 102 і на місце події швидко приїхали працівники міліції , які оточили будівлю , щоб крадій не зміг втекти. Працівники міліції запропонували йому не робити ніякого супротиву і здатись правоохоронцям. Побачивши безнадійність свого діяння, він погодився, але просив зняти його з даху так як він вже не зміг самостійно спуститись з даху так як пішов дощ . Відкривши йому вікно на горищі він проліз , де і було його затримано. Хочу щиро подякувати працівникам міліції Хустського МВ, які чергували та Шутко Сашкові з Правого Сектору, який проявив громадянську позицію та запобіг злочину. Додаю фото злочинця».

Залишити коментар