Спостерігачі ОБСЄ побували у Хусті

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Спостерігачі ОБСЄ побували у Хусті

Цими днями в рамках робочої поїздки в Хусті побували спостерігачі ОБСЄ  Майкл Вокер (Канада) та Педер Бейєрхольм Ларсен (Данія). Європейські гості зустрілися з міським головою Володимиром Кащуком, щоб обговори майбутні президентські вибори. Представники місії висловили сподівання, що передвиборний процес та власне і самі вибори в Україні пройдуть прозоро, відповідно до міжнародних норм.

У свою чергу В.П.Кащук наголосив, що робота міжнародних спостерігачів під час виборчого процесу вкрай важлива. Очільник міста над Тисою також зазначив, що сподівається на плідну співпрацю задля дотримання вимог законодавства та забезпечення вільного волевиявлення громадян України 25 травня 2014 року.

Нагадаємо: 20 березня у Києві ОБСЄ офіційно відкрило місію зі спостереженням за достроковими президентськими виборами в Україні. У період передвиборної кампанії на території нашої держави працює близько сотні довгострокових спостерігачів та експертів. А у день голосування, 25 травня, за перебігом волевиявлення спостерігатимуть майже 900 представників місії.

 

Леся Медвідь

 

Залишити коментар