Студентська ліга КВН розважала хустян на 1 квітня

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Студентська ліга КВН розважала хустян на 1 квітня

Перше квітня традиційно вважається днем розіграшів та жартів. Навіть за чорний гумор ніхто не ображається. Головне, аби  витівка була доречною та смішною. В цей день прийнято не просто розказувати анекдоти, а піднімати настрій оточуючим.

Тож у перший день другого весняного місяця в Хусті пройшло свято гумору – студентська ліга КВК.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Темою конкурсу веселих та кмітливих було гасло: «В перший раз у перший клас». За звання кращої команди боролись студенти трьох навчальних закладів: медичного коледжу «Монада» («Супершпроти, капітан Оксана Ількова), Карпатського інституту підприємництва («Бригада в кліточку», капітан Марія Бринзяник) та Закарпатського державного базового медичного коледжу «Шалена макарена», капітан Марія Гриньо). У перерві присутніх у залі розважали переможці учнівської студентської ліги – вихованці СШ №1 «Волошки» та ЗОШ №4 «ООН».

Конкурс почався з привітання команд, далі продовжився розминкою. Чудову підготовку показали учасники під час домашнього завдання. Тут було все: впевненість у собі,  відчуття сцени, хороший вокал, неординарний підхід до гумору, згуртованість. Запекла боротьба тривала до самого кінця. Переможця визначити було важко. Отже, усі учасники показали хороший рівень підготовки та щосили боролися за звання кращих.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Тож в результаті усі три команди отримали від начальника управління, культури, молоді та спорту Володимира Власюка і голови журі, керуючого справами Хустської міської ради Василя Сабадоша почесні грамоти та кубки.

Володимир Власюк, начальник управління культури, молоді та спорту Хустської міської ради

Залишити коментар